Protecţia muncii

Termeni şi Condiţii

 • Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului https://xac.ro

  Toți utilizatorii site-ului https://xac.ro („Site-ul”) se obligă să respecte prezentele Condiții Generale pentru utilizarea Site-ului. Utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiționată a acestor Condiţii Generale. Dacă nu sunteţi de acord cu prezentele Condiții Generale vă rugăm să nu continuaţi folosirea Site-ului.

  Pentru scopul acestor Condiţii Generale pentru utilizarea Site-ului, XAC este S.C. X-TREME ADVANCE CONSULT S.R.L. cu sediul în București, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/16285/2004, CUI/CIF nr. RO 16833155.

  Drepturile asupra Site-ului

  XAC deține drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum și întreg conținutul Site-ului incluzând fără a se limita la, imaginile, informațiile despre serviciile XAC și orice alte date și aplicații prezentate pe Site. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare. Este interzisă în mod expres orice încălcare sau încercare de a se încălca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzând fără a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, închirierea, împrumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afișarea, transmiterea, publicarea, în orice formă a conținutului și a graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind conținutul și forma Site-ului, sub sancțiunile prevăzute de lege. XAC este deținătorul drepturilor de proprietate intelectuală prezentate pe Site și utilizatorii sunt obligați să respecte aceste drepturi și să nu le aducă nici o atingere.

  Scopul Site-ului și neangajarea răspunderii

  Site-ul își propune să ofere utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la serviciile oferite de XAC, cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor privind utilizarea serviciilor XAC. XAC depune toate diligenţele pentru a oferi informații actuale privind serviciile sale și pentru a actualiza conținutul Site-ului. Cu toate acestea, XAC nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate pe Site în orice moment. De asemenea, XAC nu garantează că Site-ul nu va conține anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. XAC însă nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul Site-ului.

  XAC îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral și fără nici o notificare prealabilă atât conținutul, forma de prezentare și/sau structura Site-ului, în orice moment și nu va avea nici o răspundere în acest sens precum și/sau  aceste Condiții Generale, modificările făcute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator dacă acesta continuă să folosească Site-ul după afișarea Condițiilor Generale modificate pe Site.

  XAC nu garantează în nici un fel calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic și funcțional precum și lipsa virușilor care ar putea exista pe Site. Astfel, XAC nu va putea fi ținut răspunzător în nici un fel pentru nici un fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfuncționalități ale Site-ului. Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. XAC nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea, nu răspundem pentru eventuale erori în securitatea serverului care gazduiește site-ul.

  Site-ul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, XAC nefiind răspunzător și neasumandu-și nicio obligație pentru conținutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în Site este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului și nu implică sprijinirea de către XAC a materialului disponibil pe aceste site-uri. Utilizatorul accesează acele site-uri și le folosește informațiile exclusiv pe propriul risc.

  Securitatea datelor personale

  Datele personale vor fi folosite de XAC numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de contact vor fi folosite pentru a vă trimite detalii referitoare la solicitările dumneavoastră.

  XAC se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele dumneavoastră personale.

  Pentru mai multe detalii privind confidenţialitatea datelor personale vă rugăm să citiţi 

 • Confidentialitate.pdf

  Dispute și conflicte

  Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul https://xac.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Sună-ne